Μαθήματα από το σπίτι Βήμα-Βήμα

Διαδικασίες για εκπαίδευση από απόσταση

 1. Επιλογή φορέα πιστοποίησης

  Υπάρχουν πολλοί φορείς πιστοποίησης που δίνουν τις ανάλογες. Σε συνεργασία με το IT Expert μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ PeopleCert ECDL ή UniCert Primary.

 2. Προετοιμασία Η/Υ

  Η πλατφόρμα του e-Learning λειτουργεί με οποιαδήποτε έκδοση Windows και Office. Για λόγους συμβατότητας με μελλοντική εξέταση, προτείνεται οι εγκατεστημένες εκδόσεις των Windows και του Office στον Η/Υ του υποψηφίου, να είναι ίδιες με τις εκδόσεις του εξεταστικού κέντρου. Το IT Expert χρησιμοποιεί τις τελευταίες εκδόσεις των προηγουμένων που εξετάζονται και είναι τα Windows10 Ελληνικά & Office 2016 ή Office 2019 Ελληνικό. Άρα αυτές πρέπει να βρίσκονται εγκατεστημένες για τη σωστή λειτουργία του συστήματος. Η εγκατάσταση τοπικών αρχείων είναι απαραίτητη. Οι υπηρεσίες 365 δεν υποστηρίζονται προς το παρόν. Σε περίπτωση αδυναμίας εγκατάστασης και ρύθμισης από την πλευρά του υποψηφίου, τη διαδικασία αναλαμβάνει το IT Expert, μέσω συνεδρίας ελέγχου απομακρυσμένης σύνδεσης.

 3. Εγγραφή στο πρόγραμμα εκμάθησης από απόσταση

  Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και να αποστείλετε τα απαραίτητα στοιχεία.

 4. Ενεργοποίηση ωρών χρήσης e-Learning

  Η ενεργοποίηση γίνεται με την αγορά του χρόνου χρήσης. Διαθέσιμα πακέτα είναι ανά δέκα ώρες με κόστος 39€ και απεριόριστη χρονική ισχύ, ανά δέκα ώρες με κόστος 15€ και κλιμακούμενη διάρκεια χρήσης. Τυπικά ένας χρήστης μέσου επιπέδου γνώσεων, για το Basic χρειάζεται περίπου 20-40 ώρες και για τις έξι ενότητες βασικού επιπέδου 60-80 ώρες. Η πληρωμή γίνεται μέσω ηλεκτρονικού τραπεζικού συστήματος ανέπαφα.

 5. Εγκατάσταση πλατφόρμας e-Learning

  Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται τα απαραίτητα έγγραφα για οποιαδήποτε επεξεργασία. Ταυτόχρονα η ηλεκτρονική διεύθυνση για λήψη των απαραίτητων αρχείων καθώς και ο σχετικός τρόπος διαπίστευσης του χρήστη. Σε περίπτωση αδυναμίας εγκατάστασης και ρύθμισης από την πλευρά του υποψηφίου, τη διαδικασία αναλαμβάνει το IT Expert, μέσω συνεδρίας ελέγχου απομακρυσμένης σύνδεσης.

Ενδεικτικός ΠίνακαςΕγγραφήΚάρτα ΥποψηφίουΕξετάσειςΈκδοση ΠιστοποιητικούΏρες Προετοιμασίας*Σύνολο
ECDL Base20353 x 352530230
ECDL Standard20356 x 352560380
ECDL Advanced20354 x 5025120400
*Στις ώρες προετοιμασίας δεν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ

Προτεινόμενος χρόνος εκπαίδευσης

Ενότητες Base & Standard 16- 20 ώρες
Ενότητα CAD 30 ώρες
Ενότητες Advanced 16-20 ώρες

Ο προτεινόμενος χρόνος εκπαίδευσης είναι σύμφωνος με τη διεθνή πρακτική και αφορά στην εκτίμηση του χρόνου που απαιτείται από έναν υποψήφιο – ο οποίος δεν έχει προηγούμενες γνώσεις στο συγκεκριμένο επίπεδο – για να αποκτήσει τις απαιτούμενες γνώσεις.

Ο χρόνος εκπαίδευσης μπορεί να διαμορφώνεται διαφορετικά στην αγορά και
διαφοροποιείται τόσο από τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων όσο και από τον τρόπο και τη μεθοδολογία εκπαίδευσης που παρέχεται από τα εκπαιδευτικά κέντρα.

Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι τα μαθήματα που διαθέτει το κέντρο μας δεν ομοιάζουν με μαθήματα δωρεάν τύπου YouTube. Πρόκειται για επαγγελματικό σύστημα διαδραστικού περιεχομένου, το οποίο είναι δοκιμασμένο με απτά αποτελέσματα. Περιέχει Ενότητες χωρισμένες σε Υποενότητες, με παράδοση και κατάλληλο περιβάλλον εξάσκησης. Επαναληπτικά τεστ και προσομοίωση εξετάσεων. Δωρεάν απεριόριστα Mock τεστ και άλλα εργαλεία που ανταποκρίνονται στο 100% της εξεταστέας ύλης του φορέα.


Παραθέτω από τις Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις κάποια αποσπάσματα :

Σε ποιες θεματικές ενότητες μπορώ να εκπαιδευτώ στο IT Expert;

1. Επεξεργασία Κειμένου [βασικό και προχωρημένο επίπεδο]
2. Υπολογιστικά Φύλλα [βασικό και προχωρημένο επίπεδο]
3. Υπηρεσίες Διαδικτύου
4. Βάσεις Δεδομένων [βασικό και προχωρημένο επίπεδο]
5. Παρουσιάσεις [βασικό και προχωρημένο επίπεδο]
6. Χρήση Υπολογιστή και διαχείριση αρχείων
7. Σχεδίαση σε 2 διαστάσεις μέσω Η/Υ
8. Προστασία Δεδομένων
9. Επεξεργασία Εικόνας
10. Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων
11. Διαδικτυακή Συνεργασία
12. Προγραμματισμός Έργου

Με ποια προγράμματα και έκδοση αυτών γίνεται η προετοιμασία;

Για Base και Advanced ενότητες χρησιμοποιούμε λειτουργικό σύστημα Ms Windows 10 στα Ελληνικά και Ms Office 2019 στα Ελληνικά. Για την ενότητα Computer Aided Design χρησιμοποιούμε το Autodesk AutoCad έκδοση 2009. Για την ενότητα Image Editing χρησιμοποιούμε το Photoshop 2020 και το GIMP 2.

Ποια πιστοποίηση μπορώ να πάρω από το IT Expert;

Το κέντρο μας παραδίδει σε επιτυχόντες εξετάσεων το ECDL και τα πιστοποιητικά UniCert.

Μπορώ να δώσω εξετάσεις από απόσταση;

Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον, δεν υποστηρίζεται απομακρυσμένη εξέταση. Οι εξετάσεις διεξάγονται στο κέντρο IT Expert και η ταυτοπροσωπία είναι απαραίτητη.


Ενημερωνόμαστε επίσης από τις εξής σελίδες :

Αφού λοιπόν έχουμε επιλέξει φορέα πιστοποίησης, έχουμε τον Η/Υ μας έτοιμο, και έχουμε ενημερωθεί για το κόστος των εξετάστρων μπορούμε να αρχίσουμε δοκιμαστικά με 10 ή 20 ώρες και αργότερα εάν χρειαστεί μπορούμε να προσθέσουμε ώρες όσες φορές θέλουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα των μαθημάτων μας όποτε και για όσο χρόνο θέλουμε. Η χρήση απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, όπου είμαστε συνδεδεμένοι και με το IT Expert σε πραγματικό χρόνο, για στατιστικούς και πληροφοριακούς σκοπούς.


Τέλος, με 7/7 καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα από 10:00 μέχρι 22:00 και απομακρυσμένη σύνδεση και ρύθμιση του Η/Υ σας.

Σχολιάστε

Προετοιμασία ECDL από απόσταση  


Κλικ εδώ για άμεση εγγραφή

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ